The GTPatriot Account is a unique account which combines a range of unique salary products and value added services for Military and Paramilitary personnel in Nigeria.

  • Nigerian Army
  • Nigerian Navy
  • Nigeria Air Force
  • Nigerian Police Force
  • Nigeria Security & Civil Defence Corps (NSCDC)
  • Nigeria Immigration Service, Nigeria Customs Service
  • Federal Fire Service, Federal Road Safety Corps (FRSC)
  • Department of State Security (DSS)
  • Economic and Financial Crimes Commission (EFCC)
  • Nigerian Prisons Service
  • Nigeria Intelligence Agency (NIA)
  • National Drugs Law Enforcement Agency (NDLEA)
  • And more
  • Zero minimum opening and account balance
  • 50 kobo Current Account Maintenance Fee
  • Customized Bank 737 starter pouch
  • Current account holders have access to Salary Advance, School Fees, and Mortgage (Present conditions apply)
  • Access to MaxAdvance and MaxPlus with the following conditions:
    – 20% interest rate on MaxAdvance and MaxPlus rate
    – 5 year tenor
  • Duly completed GTPatriot Account Opening form (Tier 2 and 3 account)
  • Military/Paramilitary ID with Service ID number or Bio data application form (for new recruits)
  • Letter of introduction

Q1: What is a GTPatroit Account?
Ans: It is an account designed specifically to meet the financial needs of military and paramilitary personnel.

Q2: What type of account is a GTPatriot Account?
Ans: It can be a GTPatriot Savings Account or a GTPatriot Current Account

Q3: What is the minimum opening balance for any of the GTPatriot Account?Ans: The minimum opening balance is Zero.

Q4: What is the minimum account balance that should be maintained on the Account?
Ans: The minimum account balance that should be maintained on the account is Zero

Q5: What are the required documents needed to open the GTPatriot Account?

Ans: – Duly completed GTPatriot Account Opening form
         – Military/Paramilitary ID with Service ID number or any other regulatory ID (Driver’s license, international passport, National ID card, Voter’s card)
         – Letter of introduction

Q6: What is the Current Account Maintenance Fee on the GTPatriot Current account?
Ans: 50 kobo.

Q7: What is the interest rate on the GTPatriot Savings Account?
Ans: The prevailing interest rate on GTSave account applies

Q8: What is the difference between GTPatriot Saving Account and GTPatriot Current Account?
Ans: All the features and benefits are the same on both accounts. The differences are;

  • Cheques can only be issued on the GTPatriot current account alone
  • Only customers with the GTPatriot Current Account have access to loans
  • All third party cheques and dividend warrants can be paid into the GTPatriot Current Account without any limit while only third party cheques and dividend warrants with a limit of N2,000,000 can be paid into the GTPatriot Savings Account

Q9: What are the benefits of GTPatriot Account?
Ans:
– Better rates and tenor on Maxadvance and Maxplus (5years tenor and interest rate of 20%)
– 50 Kobo Current Account Maintenance Fee